+30 26450 29 339 • +30 693 400 90 40

Υπηρεσίες

Μεσιτεία Ακινήτων

Η πολυετής εμπειρία στον χώρο της Μεσιτείας Ακινήτων επιτρέπει στην εταιρεία μας να προσφέρει ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με σοβαρότητα και εχεμύθεια.

Μπορούμε να σάς προτείνουμε το ακίνητο που σάς ενδιαφέρει προς αγορά ή ενοικίαση ανάμεσα στα εκατοντάδες ακίνητα που υπάρχουν στη λίστα μας, ή με περαιτέρω αναζήτηση σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

Διαθέτουμε κατοικίες σε μεγάλο εύρος εμπορικής αξίας, από παραθαλάσσιες υπερπολυτελείς μονοκατοικίες μέχρι και απλές οικογενειακές κατοικίες με θέα τη θάλασσα, καθώς και παραθαλάσσια ή ορεινά οικόπεδα ή αγροτεμάχια.

Στην λίστα μας περιλαμβάνονται επίσης σημαντικά επενδυτικά ακίνητα, όπως μεγάλες παραθαλάσσιες εκτάσεις, ξενοδοχεία πόλης ή παραθαλάσσια, καθώς και μερικά από τα ελάχιστα ιδιωτικά νησιά τής Ελλάδας.

Τα ακίνητα που διαθέτουμε προς πώληση βρίσκονται κατά κύριο λόγο σε τουριστικές περιοχές (Λευκάδα, Μεγανήσι, Ιθάκη, Κεφαλλονιά, Κέρκυρα, Μύκονος, Εύβοια, Κρήτη κλπ), καθώς και σε μεγάλες πόλεις (Αθήνα, Πάτρα κλπ).

Μπορούμε σίγουρα να βρούμε το κατάλληλο για εσάς ακίνητο, οποιασδήποτε κατηγορίας και σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, αρκεί να υπάρχει.

Διαχείριση Ακινήτων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να διαχειριστεί πλήρως την πολυτελή σας κατοικία, γνωρίζοντας ότι το σπάνιο ακίνητό σας έχει ιδιαίτερες ανάγκες, που απαιτούν σοβαρούς και λεπτούς χειρισμούς.

Οργανώνουμε και διεκπεραιώνουμε σε σταθερή βάση μία σειρά διαφορετικών ενεργειών για να κρατήσουμε ή και να βελτιώσουμε το επίπεδο τού ακινήτου σας, σύμφωνα με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας (συντήρηση, επιδιόρθωση βλαβών,επέκταση, φύλαξη, ενοικίαση, είσπραξη ενοικίων κ.λπ.).

Η διαδικασία της διαχείρισης τού ακινήτου σας αποτελεί για εμάς πράξη ευθύνης.

Εκτίμηση Ακινήτων

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε το ύψος τής πραγματικής εμπορικής αξίας του ακινήτου που ενδιαφέρεστε να αγοράσετε, ή του ακινήτου που διαθέτετε την δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά και τις προοπτικές του, ακόμη και αν διαπραγματεύεστε μόνοι σας ή μέσω άλλου μεσιτικού γραφείου.

Η εταιρεία μας, με την πολυετή εμπειρία στον χώρο της μεσιτείας ακινήτων στην Λευκάδα, έχει διενεργήσει πλήθος εκτιμήσεων της εμπορικής αξίας οικοπέδων και κατοικιών για ιδιώτες και εταιρείες, οι οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί επιτυχώς για ιδιωτική αλλά και δημόσια χρήση (δικαστικές διενέξεις κλπ).

Για ιδιαίτερα ακίνητα (ξενοδοχεία, βιομηχανικά ακίνητα, ιδιωτικά νησιά, μεγάλες εκτάσεις κ.λ.π.) και για ιδιαίτερες περιπτώσεις (εγχώριες και διεθνείς δικαστικές διενέξεις, επενδυτικές αποφάσεις κ.λ.π.) συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο, ώστε να συνδυαστεί η διεθνής τεχνογνωσία και εμπειρία με την βαθειά γνώση της τοπικής αγοράς και των προοπτικών της.